Regisseren is heel goed kijken en luisteren.

Samen in een nieuwe wereld stappen en die toegankelijk maken voor anderen. Het is magie want een regisseur kan sturen door er op zijn manier naar te kijken. Regisseren is zorgen dat het raakt.

Regisseren van toneelstukken, sketches en one-man shows. In verschillende professionele  theatergezelschappen.Vanaf 2012 ook in haar eigen theatergezelsschap    Het Wei/Land. Lange tijd was zij spelbegeleidster aan Studio Herman Teirlinck  aan de afdeling kleinkunst. Aafke is een regisseur/coach waarbij zowel professionele acteurs en theatermakers als amateurs zich  goed bij voelen. Passie ,Verbeelding, plezier en humor spelen een belangrijke rol speelt. Privéles is ook mogelijk op aanvraag voor iedereen die de Bühne op wil. Aafke heeft een scherp oog voor acteertalent en de ontwikkeling ervan. Velen zijn reeds open gebloeid onder de begeleiding van Aafke.

Jan Willem Rijnwijn getuigt over Aafke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *