Tilt

Tilt vertelt op associatieve wijze het verhaal van twee verloren zielen. Een verzameling aangespoelde gevoelens die je subtiel worden voorgeschoteld. Tilt beschikt over de poëzie van de paradox, de schoonheid van het lelijke, schaamteloosheid en eerlijkheid.

Je voelt als toeschouwer dat dit niet vrijblijvend is, dat elke zin, elke ademheling, elke pauze een reden van bestaan heeft. Hoe mooi is de tristesse, hoe onnozel de gevoelens, hoe ontroerend het verlangen. Het is het verhaal verteld door twee mensen met een passie, het verhaal omtrent de grote waardheid dat iedere dag van je leven het geluk kan toeslaan met tranen. Een aangename verrassing en een retour naar de kunst van het spelen.

Guy Van Sande(acteur/regisseur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *